Moottoripyörien huolto ja viritys Gatemaniasta

15/3/2019
1
minuuttia
Moottoripyörien huolto ja viritys Gatemaniasta

Qredin tiimi

Jani Parkkisen pyörähuollossa on maan parhain moottoripyörien säätö!

Jani osti v. 2007 isomman moottoripyörän ja aloitti virittelyn huvikseen, muutaman vuoden kuluttua hän hankki siihen tarkoitetut laitteet. Toiminnasta kehittyi sivutoiminen työ, joka sitten muuttui kysynnän kasvun mukana kokopäiväiseksi.

Talvikausi ei ole moottoripyörien huoltajalle parasta aikaa

Lyhyestä kesäsesongista huolimatta Jani pystyy hoitamaan asiakkaittensa pyörät kohtuuajassa ja huomattavasti nopeammin kuin yleensä pääkaupunkiseudulla, jossa jonotus voi kestää kuusikin viikkoa.

Janin spesialiteetti on moottoripyörien säätö, johon hänellä onkin Suomen kattavin valikoima ohjelmistoja, osaamista ja taitoa eri merkkien suhteen. Janin tavoite ei olekaan mikään muu kuin olla juuri näissä säätöasioissa Suomen paras.

Yrityslainalla toiminta laajeni myös autoihin

Talvi aiheuttaa haasteita, sillä pyörät eivät liiku ja liiketoiminta hiljenee. Silloin yritysrahoitus auttoi investoimaan laitteisiin, jolla Jani pystyi laajentamaan toimintansa myös autojen ohjelmointiin, mikä saa talvikaudetkin tuottamaan hyvää tulosta.

Tulevaisuudessa Gatemania haluaa olla toimialansa ykkönen, pitää homman pyörimässä ja vielä nauttia itsekin siitä.

Janin vinkki muille yrittäjille on se, että siitä vaan! Laittakaa rahoitus kuntoon ja antakaa mennä!

[embed]https://youtu.be/wuEsvwlTqH4[/embed]

Asiakkaidemme kertomaa

Alusta lähtien tavoitteenamme on ollut rakentaa palvelu pienyrittäjiä varten. Tyytyväinen asiakas on meille kaikkein tärkein asia. Tästä voit lukea, mitä tapahtui, kun kaksi kaverusta olivat ensin intohimoisia oluen ystäviä ja sitten aloittivat liiketoiminnan: syntyi panimo Kiiski, mitä miettii arkkitehti Tuomas Siitonen, miten autoimme Suomea maailmalle vievää Gay Travel Finlandia, lastenvaatteiden maahantuojan Kiddexin haasteista, miten pyöritetään toimivaa ja suosittua lounasravintola Armin Deliä ja bloggari Olli Postin tarinaa siitä, miten tehdään ruokavalion ja koko elämän mittainen muutos.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil