Miten saan yritykselleni lainaa?

27/11/2018
3
minuuttia
Miten saan yritykselleni lainaa?

Qredin tiimi

Tuon kysymyksen kuulemme usein, joten yritämme nyt tiivistää tähän mahdollisimman kattavasti vastaukset niihin kysymyksiin, joita lainaa tarvitsevalle saattaa tulla mieleen.
- Paljonko yrityslaina maksaa?
- Miten yrityslainaa haetaan?
- Mitkä tekijät vaikuttavat yrityslainan hintaan?
- Miten lainan takaisinmaksu sovitaan?

Lainahakemus

Meillä Qred Yrityslainassa se vie n. minuutin. Täytä vain lainahakemus täällä. Sen vastaanotettuamme, lähetämme sinulle tunnin sisällä tarjouksen, jota sinulla on viikko aikaa harkita. Jos päätät olla käyttämättä tilaisuuden hyväksesi, asia jää siihen. Jos taas otat tarjouksemme vastaan, voit allekirjoittaa sen pankkitunnuksillasi vaikka heti. Me siirrämme rahat yrityksesi tilille välittömästi. Jos tämä kaikki on tapahtunut ennen klo 15.30, siirto näkyy tililläsi jo saman päivän aikana.

Kun olet hyväksynyt lainatarjouksemme ja allekirjoitettuasi lainasopimuksen, maksamme lainan ilmoittamallesi pankkitilille. Siinä samassa sinulle toimitetaan sähköisesti allekirjoittamasi lainasopimus ja lainan takaisinmaksuaikataulukko.

Tämän jälkeen, sopimuksemme mukaisesti ja sovitun laina-ajan puitteissa, lainaa ruvetaan maksamaan takaisin. Saat sähköpostitse laskun kerran kuukaudessa siten, että ensimmäinen lasku erääntyy kuukauden päästä lainan nostamisesta, toinen erä 2 kuukautta lainan nostohetkestä jne. Voit myös saada laskun postitse, jos niin haluat.

Lasku

Laskulla on aina 10 päivän maksuehto. Laskussa näkyy lainan (pääoman) lyhennys sekä kuukausikulut. Maksettava summa on sama kaikkien maksuerien osalta. Qred Yrityslainan luotot maksetaan Danske Bankin tililtä ja tälle samalle tilille maksetaan myös lyhennykset. Ja huom, jos ilmoitat maksamisen yhteydessä lainakohtaisen viitenumerosi, niin nopeutat lainanmaksujesi kirjaamista.

Laskussasi näkyvät kuukausikulut ovat ainoat lainaasi kohdistuvat lisäkustannukset. Emme lisää mitään muita kuluja maksettavaksesi ellei valitsemasi paperilaskun postikuluja oteta huomioon. Voi olla, että haluat maksaa yrityksesi lainan aikaisemmin pois, kuin mitä sopimuksessamme lukee. Tämä on aivan mahdollista ja silloin maksat vain lainaamasi pääoman pois ja meitä sitova sopimus raukeaa.

Lainan takaisinmaksu

Emme peri kuukausikuluja lainasopimuksessa määritellyltä koko ajalta vaan kulujen maksaminen loppuu silloin, kun laina on kokonaisuudessaan maksettu meille takaisin. Vaikka se olisi jo heti kuukauden kuluttua lainan nostamisesta.

Suunnitelmat muuttuvat usein eikä ole harvinaista, että lainaamasi summa ei riitäkään kattamaan uutta tilannetta.

Suoritettuasi kaksi maksuerää ajallaan ensimmäisestä lainasta, voit pyytää lainasumman korotusta. Ilmoita meille vain tarvitsemasi summa, niin saat meiltä uuden lainatarjouksen. Mikäli hyväksyt sen, niin lopetamme vanhan lainan ja maksamme uuden lainan tilillesi vähennettyämme siirrettävästä summasta aiemman lainan avoinna olevan pääomavelan summan. Tämän jälkeen sinulla on taas vain yksi laina ja yksi lasku kuukausittain maksettavana.

Jos sinulla tulee vaikeuksia lainaerän takaisinmaksun suhteen, tärkeintä on olla yhteydessä asiakaspalveluumme 09-424 503 99 tai asiakaspalvelu@qred.com. Asiakasneuvojat vastaavat kysymyksiisi arkisin ma-to 8 - 19, pe 8 - 17.

Yleensä pystymme myös tarvittaessa helpottamaan väliaikaisesti hankaloitunutta tilannetta ja tarjoamaan lyhennysvapaita kuukausia kunhan pari ensimmäistä erää lainasta on jo maksettu takaisin. Tärkeintä meille on, että yrityksesi suoriutuu lainasta.

Jos vielä etsit lisää tietoa:

Tietoturva on meille tärkeä

Koska kyseessä on verkkopohjainen yrityslainapalvelu, meille on alusta asti ollut itsestäänselvyys, että tietoturva on korkealla tasolla. Emme halua riskeerata henkilökohtaisten tietojen päätymistä vääriin käsiin. Ennen kaikkea haluamme, että asiakkaamme voivat käyttää palveluitamme huoletta tietäen, että me palveluntarjoajana pidämme huolen siitä, että kaikki toimii niinkuin pitää.

Emme tingi tietoturvallisuudesta

Säilytämme kaikki meille välitetyt tiedot turvallisesti

Pidämme yllä jatkuvaa valvontaa

Teemme yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil