Mistä hakea yrityslainaa?

12/11/2018
3
minuuttia
Mistä hakea yrityslainaa?

Qredin tiimi

Pankista tietysti!

Vai hetkinen, miten se nyt menee? Mutta onhan pankeista haettu lainaa perinteisesti niin kauan kun pankkeja on ollut. Pankin virkailijoilla oli aikoinaan hoidettavinaan samat yritykset vuosikymmenestä toiseen, jolloin he tunsivat asiakkaidensa asiat liki perheenjäsenen lailla.

Nykyään virkailijat, siis account managerit, vaihtuvat säännöllisesti eikä uudelta työntekijältä voi odottaa entisen kaltaista perehtyneisyyttä. Tuttuuden ja siitä johtuvan perinteisen uskollisuuden aika on auttamattomasti ohi. No, mitäs siitä, jos pankkiasiat kuitenkin sujuvat! Mutta kun ne eivät tunnu sujuvan.

Suurilla yrityksillä rahoituksen tarve ei tule yllätyksenä ja pienempiin vastoinkäymisiin niillä on puskuria omasta takaa. Pankin kanssa sovittua tapaamista voidaan odottaa ja neuvottelujen lopputuloksena yritys allekirjoittaa sille myönnetyn ennalta varmana pidetyn yrityslainan.

Mutta entäs pienet yritykset? Ei ole ollenkaan varmaa, että account manager on halukas laittamaan aikaansa pienen yrityksen pieniin tarpeisiin, jos hänellä on työpöydällään mehevämpi tapaus. Se on sitä epävarmempaa, mitä aikaisemmin yritys on aloittanut liiketoimintansa, sillä silloin sillä ei voi olla näytettävinään vaadittavia tunnuslukuja vuosien varrelta.

Sekään ei ole varmaa, että yrittäjä edes pääsisi pankkiin tapaamiselle, vaikka sellaisen saisikin sovittua. Keskellä päivää monen yrityksen omistajan on vaikea vapautua työpaikaltaan, jos pyörittää liiketoimintaa yksin.

Mikä ratkaisuksi?

Jos haet lainaa verkossa, sinun ei tarvitse lähteä minnekään kesken työpäivän eikä aikaasi tuhlaudu turhaan odotteluun. Odottelua ei muodostu senkään puolesta, että hakemuksen täyttäminen muutamalla pyydetyllä tiedolla ei kestä minuuttia kauempaa.

Sinun ei myöskään tarvitse etsiä yritystäsi koskevia asiakirjoja, raportteja tai todistuksia vaan liiketoiminnan luottokelpoisuuden määrittely tapahtuu muilla tavoin. Hakemuksen jätettyäsi saat tarjouksen tunnissa, mikäli lainapäätös on myönteinen. Sen jälkeen langat ovat sinun käsissäsi.

Miksi kannattaa hakea yrityslainaa verkosta?

Koska se on nopeaa ja yksinkertaista. Ja jos tietoturvakysymykset on hoidettu sivustolla ammattitaidolla, kuten Qredillä, henkilökohtaisten tietojen syöttö on myös turvallista.

Jos olet vaikka ravintoloitsija, jonka uuni rikkoutuu, sinun on päästävä hankkimaan uusi tilalle ja nopeasti. Sinun on päästävä takaisin ruoanlaiton pariin eivätkä asiakkaat montaa kertaa anna anteeksi, että ovella on lappu ilmoittaen lounaan olevan peruutettu.

Asiakkaanamme kirjaudut silloin yksinkertaisesti omilla salasanoillasi sivuillemme ja haet uutta lainaa. Jos sinulla sattuu olemaan meillä jo laina jo aktiivisena, mutta joka ei riitä uuden uunin ostoon, voit pyytää lainan korotusta, jolloin saat uudelleen lainatarjouksen korotetusta lainasummasta. Yhteystietosi ja muutkin tietosi ovat turvallisesti salattuna järjestelmässämme eikä sinun tarvitse syöttää niitä uudestaan. Hakemuksesi käsitellään arkisin klo 8 - 18 välisenä aikana tunnin sisällä siitä, kun se on saapunut meille.

Entisenä asiakkaana, jos kaikki on sujunut hyvin ensimmäisen lainan kanssa, olet myös oikeutettu parempiin ehtoihin seuraavalla kerralla. Soitamme sinulle keskustellaksesi lainasummasta, kuukausikuluista ja laina-ajasta (joka lasketaan vain käytössä olleiden kuukausien mukaan).

Lähettämämme lainatarjous on voimassa 7 päivää. Jos päätät hyväksyä sen, allekirjoitat tarjouksen pankkitunnuksillasi, minkä jälkeen siirrämme rahat tilillesi samantien. Muussa tapauksessa sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Asiakaspalautteemme

Asiakkaillamme on mahdollisuus jättää meistä arvio Facebookin tai Trustpilotin tileillemme samoin kuin Googleenkin. Kaikki arviot ovat olleet tähän asti erittäin hyviä ja siksi tässä korostamme, että ne ovat todellakin aitoja.

Olemme hyvin ylpeitä, että asiakkaamme ovat meihin tyytyväisiä ja viitsivät jättää meistä arvion palautteineen. Jokainen arvostelu saatetaan asiakaspalvelumme tietoon, jotta kiitokset menevät oikeaan osoitteeseen.

Anna sinäkin meille mahdollisuus osoittaa paremmuutemme!

  • Hakemuksen täyttö on nopeaa ja vie korkeintaan minuutin.
  • Soitamme sinulle hakemuksen vastaanotettuamme ja lähetämme tarjouksen tunnin sisällä.
  • Emme veloita aloitus-, nosto-, tai muita maksuja.
  • Et joudu sitoutumaan pitkiin laina-aikoihin vaan sopimuksemme päättyy, kun olet maksanut lainan pois.
  • Et tule ikävästi yllättymään piilokuluista, sillä maksat vain etukäteen sovitut kuukausikulut, et muuta.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil