Miksi yrityslaina kannattaa hakea netistä?

14/7/2020
2
minuuttia
Miksi yrityslaina kannattaa hakea netistä?

Ulla Helanti

Marketing Manager
Qred

Miten yrityslainaa on haettu perinteisesti?

Pankeista on haettu lainaa niin kauan kun pankkeja on ollut. Pankin virkailijoilla oli aikoinaan hoidettavinaan samat yritykset vuosikymmenestä toiseen, jolloin he tunsivat asiakkaidensa asiat liki perheenjäsenen lailla. Nykyään virkailijat vaihtuvat säännöllisesti, eikä uudelta työntekijältä voi odottaa entisen kaltaista perehtyneisyyttä. Tuttuuden ja siitä johtuvan perinteisen uskollisuuden aika on auttamattomasti ohi.

Suurilla yrityksillä rahoituksen tarve ei tule yllätyksenä ja pienempiin vastoinkäymisiin niillä on puskuria omasta takaa. Pankin kanssa sovittua tapaamista voidaan odottaa ja neuvottelujen lopputuloksena yritys allekirjoittaa sille myönnetyn, ennalta varmana pidetyn, yrityslainan.

Mutta entäs pienet yritykset? Yrityslainan saaminen on sitä epävarmempaa, mitä vähemmän aikaa sitten yritys on aloittanut liiketoimintansa, koska silloin sillä ei voi olla näytettävänä vaadittavia tunnuslukuja vuosien varrelta.

Sekään ei ole varmaa, että yrittäjä edes pääsisi pankkiin tapaamiselle, vaikka sellaisen saisikin sovittua. Keskellä päivää monen yrittäjän on vaikea vapautua työpaikaltaan, jos pyörittää liiketoimintaa yksin.

Mikä ratkaisuksi?

Kun haet yrityslainaa verkossa, sinun ei tarvitse lähteä minnekään kesken työpäivän eikä aikaa kulu turhaan odotteluun. Lainahakemuksen täyttäminenkin vie vain minuutin.

Sinun ei myöskään tarvitse etsiä yritystäsi koskevia asiakirjoja, raportteja tai todistuksia. Liiketoiminnan luottokelpoisuuden määrittely tapahtuu muilla tavoin. Hakemuksen jätettyäsi saat tarjouksen tunnissa. Sen jälkeen langat ovat sinun käsissäsi.

Miksi yrityslaina kannattaa hakea netistä?

Koska se on nopeaa ja yksinkertaista.

Jos olet esimerkiksi ravintoloitsija, jonka uuni rikkoutuu, on sinun saatava uusi tilalle nopeasti. Sinun on päästävä takaisin ruoanlaiton pariin. Tällöin tarvitset yrityslainaa nopeasti.

Jos olet uusi asiakas, voit hakea lainaa yksinkertaisesti ja nopeasti kotisivujemme “hae lainaa” -nappia klikkaamalla. Mikäli olet aikaisemmin ollut asiakkaamme, voit kirjautua sivuillemme yksinkertaisesti omilla tunnuksillasi. Tällöin lainanhaku sujuu nopeasti ja yksinkertaisesti muutamalla klikkauksella. Jos sinulla on jo Qrediltä laina käytössäsi, mutta se ei riitä uuden uunin ostoon, voit hakea lainallesi korotusta. Tällöin saat uuden lainatarjouksen korotetusta lainasummasta. Tietosi ovat turvallisesti salattuna järjestelmässämme eikä sinun tarvitse syöttää niitä uudestaan. Hakemuksesi käsitellään arkisin klo 8–18 välisenä aikana tunnin sisällä siitä, kun se on saapunut meille.

Lähettämämme lainatarjous on voimassa seitsemän päivää. Jos päätät hyväksyä sen, allekirjoitat tarjouksen pankkitunnuksillasi, minkä jälkeen siirrämme rahat tilillesi samantien. Muussa tapauksessa sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Miksi Qred?

  • Lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja vie korkeintaan minuutin.
  • Saat meiltä lainatarjouksen tunnissa.
  • Emme veloita aloitus- tai järjestelymaksuja.
  • Et tule ikävästi yllättymään piilokuluista, sillä maksat vain etukäteen sovitut kuukausikulut, etkä mitään muuta.
  • Et joudu sitoutumaan pitkiin laina-aikoihin. Sopimus päättyy, kun olet maksanut lainan takaisin.
  • Saat tarvittaessa nopeasti yhteyden asiantuntevaan asiakaspalveluumme puhelimitse, sähköpostitse tai chatin välityksellä (arkisin klo 8–18).

Menestystä liiketoimintaan toivottaen
Qredin tiimi

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil