Miksi emme peri avausmaksua tai järjestelypalkkioita?

25/3/2020
2
minuuttia
Miksi emme peri avausmaksua tai järjestelypalkkioita?

Ulla Helanti

Marketing Manager
Qred

Meiltä kysytään usein, kuinka paljon me perimme järjestelypalkkiota tai avausmaksua lainoistamme. Tähän kysymykseen vastauksemme on aina sama, eli 0 €.

Meidän lainamme eivät sisällä myöskään nostokuluja, ylläpitomaksuja tai muitakaan piilokuluja. Ainoa lainamme kustannus on yrityskohtainen kuukausikulu. Monilla perinteisillä rahoittajilla tämä on vain yksi osa kokonaiskustannuksista. Tällöin pakettiin kuuluu paljon muutakin maksettavaa, mikä tulee huomioida lainan kokonaiskustannuksia tarkastellessa.

Miksi emme peri kuluja, jotka kaikki maksaisivat vanhasta tottumuksesta?

Emme halua sitoa ketään pakolla tuotteesemme. Haluamme, että lainanottajalla on mahdollisuus päättää, kuinka pitkään hän lainaansa haluaa pitää. Lainanottajalla tulee olla mahdollisuus maksaa lainansa pois, kun sillä ei ole enää tarvetta.

Perinteiset rahoittajat perivät tavanomaisesti lainasummaan nähden isohkot järjestelypalkkiot lainaa myöntäessään. Tätä maksua ei koskaan hyvitetä takaisin, vaikka yrittäjä maksaisi ottamansa lainan takaisin seuraavan viikon aikana. Näin osittain varmistutaan, että asiakkaalla ei ole kiirettä maksaa lainaansa pois ja siten lopettaa asiakkuuttaan ennenaikaisesti.

Miksi lainoissamme ei ole sitoutumisaikaa?

Me Qredillä käymme yhdessä asiakkaan kanssa lainatarpeen läpi, laskemme sopivan laina-ajan ja teemme lainasopimuksen. Kuitenkin yrittäjyydessä, kuten elämässä yleensäkin, tilanteet saattavat muuttua odottamattomasti ja alkuperäiset aikataulut mennä uusiksi. Silloin voi olla tärkeää, että lainasopimuskin avataan uudelleen.

Mikäli yrittäjä haluaa maksaa yrityslainansa kokonaisuudessaan pois suunniteltua aikaisemmin, on se Qredillä mahdollista. Hän vain maksaa lainaamansa pääoman meille takaisin ja meitä yhdistävä sopimus raukeaa. Tässä tapauksessa järjestelypalkkioiden, avausmaksujen tai muiden puuttuessa, yrittäjä tulee maksaneeksi lainapääoman lisäksi kuukausikulut vain niiltä kuukausilta, kun laina on ollut aktiivinen.

Lainan ennenaikainen takaisinmaksu

Avausmaksun tai järjestelypalkkion puuttuminen voi omalta osaltaan ennenaikaistaa lainan takaisinmaksua. Meillä ei ole mitään tätä vastaan. Yrityslainamme on suunniteltu niin, että sen saa nopeasti käyttöön tarpeen tullessa, ja se on käytettävissä sen ajan, kun siitä on hyötyä. Lainanottajan ei tarvitse sitoutua pitkiin laina-aikoihin, emmekä rankaise siitä, jos maksusunnitelmaa halutaankin lyhentää.

Asiakaspalvelijamme ovat käytettävissäsi arkipäivisin klo 8.00 – 18.00. Toivomme, että avoin ja rehti toimintaperiaatteemme vakuuttaa yrityslainaa tarvitsevat, eri rahoittajia vertailevat yrittäjät. Tarjouksen pyytäminen meiltä ei maksa mitään, eikä tarjous sido mihinkään. Jos haluat tietää, paljonko sinun mahdollinen lainasi tulisi maksamaan, kokeile!

Voit halutessasi lukea täältä lisää toimintaperiaatteistamme: vastuullinen luotonanto.

Menestystä yrittäjyyteen
Qred

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil