Loppuvuoden liiketoiminta

30/11/2018
3
minuuttia
Loppuvuoden liiketoiminta

Qredin tiimi

Vuoden lopulla monien ajatukset siirtyvät eri juhliin ja aletaan miettimään, miten ne vietetään ja mitä niihin mahdollisesti tarvitaan. Yrittäjille tämä tietää lisää tuloja ja on aika hyödyntää kaikkien lisääntynyt kulutuksen tarve! Myyt sitten tuotteita tai palveluita - voit aina kasvattaa tulojasi.

Miten kasvatat liiketoimintaasi loppuvuonna

 • 1. Sijoita markkinointiin

Google Adwordsissa voi olla yrityksellesi kiinnostavia avainsanoja, jotka liittyvät vain jouluun ja uuteen vuoteen? Äläkä enää hukkaa aikaa, ajoissa, monet ostajat ovat jo liikkeellä. Black Friday -hakujakin tehdään jo paljon ennen marraskuun loppua.

Aloita jakamalla markkinointi eri osiin. Online ja offline, maksettu ja ilmainen, jne. Lisää vinkkejä mainosten teosta täällä ja markkinointiin.

 • 2. Hyvä artikkeli joululahjaksi

Hanki vähintään yksi tuote tai palvelu, jota voidaan markkinoida ja myydä joululahjaksi.

 • 3. Aukioloajat

Ilmoita aukioloaikasi näkyvästi. Varmistu, että asiakkaasi näkevät, jos palvelusi/tuotteesi ovat saatavilla jouluna tai uudenvuoden viikonloppuna.

 • 4. Jouluale

Tarjoa alennuksia, jotka liittyvät jouluun ja uuteen vuoteen ja ovat voimassa vain tietyn ajan.

 • 5. Pysy aktiivisena

Jahtaa uusia asiakkaita. Kun kilpailijasi asettuvat viettämään joulurauhaa, sinun saattaa olla helpompi olla esillä.

 • 6. Välitä työntekijöistäsi

Kouluta ja kurssita työntekijöitäsi. Tällä ei ole suoraa vaikutusta pelkästään joulumyyntiin, mutta pitkällä aikavälillä se on korvaamatonta. Työntekijäsi huomaavat, että välität heidän panoksestaan ja arvostat heitä kollegoinasi. Motivaatio paranee kaikkialla.

 • 7. Kysy neuvoa ja ideoita

Kysy mielipiteitä työntekijöiltäsi, ota heidät mukaan loppuvuoden kampanjoihin ja miettikää yhdessä, miten saisitte parhaiten tuloksia aikaan.

 • 8. Uutiskirjeet

Onko jokin aikaisemmin lähetetyistä uutiskirjeistäsi toiminut erityisen hyvin? Jos on, tee samanlainen uudelleen jouluaiheisen sisällön kera.

 • 9. Puhelintervehdykset

Riippuu liiketoiminnastasi, mutta jos voit, mikset soittaisi (parhaimmille) asiakkaillesi ja stoivottaisit hyvät joulut samalla, kun kiittäisit heitä yrityksesi palveluiden/tuotteiden käytöstä. Saattaisit peräti saada uusia tilauksia. Mutta ainakin ilostuttaisit asiakkaittasi yllättävällä soitolla.

 • 10. Some

Kirjoita yrityksesi uutisista, tuotteista tai palveluista Facebookiin ja Instagramiin muistuttaen seuraajiasi joulunajan tarjouksistasi. Mikset laittaisi täälläkin pientä mainoskampanjaa, jotta varmistat, että kaikki näkevät postauksesi.

 • 11. Lehtiartikkelit

Jos sinussa asuu luova kirjoittaja, mikset koittaisi saada artikkelia itsestäsi paikallisiin sanomalehtiin. Toimittajilla on pula hyvästä materiaalista ja oman kylän yrittäjistä on aina kiinnostaavaa lukea.

 • 12. Kilpailu

Oletko ajatellut laittaa pystyyn kilpailua seuraajillesi sosiaalisessa mediassa? Sen voi tehdä uutiskirjeen kautta tai sitten ihan fyysisessä myymälässä.

 • 13. Glögikutsut

Pidä glögiä lämpimänä hyville asiakkaillesi tai sattumanvaraisillle vieraille, jotka ovat yrityksestäsi kiinnostuineita ja joiden kanssa kannattaa viipyä pidempään. Entä glögikutsut toimittajille tai tärkeimmille asiakkaillesi?

Apua kasvuun

Jos haluat investoida yritykseesi ja nyt ennen joulua ja uutta vuotta huomaat, että kassasta ei riitä kaikkeen suunnitelmiisi, me autamme.

On monia tilanteita, kun sinulla on mahdollisuus kasvattaa tulojasi ja liiketoimintaasi, jos vain ensin olisi rahaa investoida. Markkinointiin, henkilöstöön, varastoon, laitteistoihin jne. lista on jokaisella pitkä.

Voit hakea yrityslainaa kaikkiin näihin tarpeisiin ja maksaa takaisin tulevan kassavirtasi mukaan.

- Lainahakemuksen täyttäminen vie alle minuutin
- Saat lainatarjouksen tunnissa
- Jos hyväksyt tarjouksemme, siirrämme rahat yrityksesi tilille saman päivän aikana.

Emme peri avauskuluja emmekä harrasta piilokuluja. Hakemus on ilmainen ja ei-sitova. Täältä voit lukea lisää vinkeistämme, miten voit parantaa yrityksesi Qred-ratingia ja muita ohjeita yrityslainan hakuun.

Oletko jo asiakas? Siinä tapauksessa voit hakea korotusta aktiivisena olevaan lainasummaasi. Soita meille 09 - 424 503 99 (pvm/mpm), olemme arkisin auki joka päivä klo 18 saakka.

Hyvää loppuvuotta!

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil