Loobs-x-Micas

13/5/2019
2
minuuttia
Loobs-x-Micas

Qredin tiimi

Loobs x Micasin perustaja Marika Salomaa-Kivelä suostui iloksemme ehdotukseemme tehdä video hänen lempeistä tuotteistaan, yrityksestä niiden takana ja hänestä itsestään. Näin Marika kertoo, mikä hänen neuleissaan vetoaa:

Innovatiivisia neuleita ja asusteita

Mallistoon kuuluu kaulureita, kietaisuneuleita, myssyjä ja muita asusteita, jotka ovat innovatiivisen muokattavuutensa ansiosta todella monikäyttösiä ja erottuvat edukseen tavanomaisista neuleista. Materiaalina on käytetään korkealaatuista lankaa mm. alpakka- ja bambulankaa.

Neuleissä näkyvät perinteiset käsityötekniikat

"Teemme monikäyttöneuleita eli innovatiivisia neuleita, asusteita ja vaatteita. Neuleissamme näkyy perinteiset suomalaiset käsityötekniikat, kuten virkkaus. Meidän neuleissamme on sielu."

"Olen neulonut koko elämäni. Birgit tuli minulle työharjoitteluun ja meillä synkkasi heti hyvin. Meillä oli yhteinen visio ja aloimme suunnittelemaan yhteistä mallistoa. Sitten tuli New York –juttu ja meillä on nyt Loobs X Micas."

Yritysrahoitus New Yorkin muotimessuille osallistumiseen

"Yritysrahoitus on meille mahtava juttu, koska me saimme yhtäkkiä tietää, että meille tarjottiin paikkaa New Yorkin muotimessuille syyskuussa. Meidän pitää nyt tuottaa paljon aikaisempaa suurempi volyymi. Yritysrahoituksella saamme hankittua kaikki materiaalit ja ulkopuolisen tuotannon. Yritysrahoitus hoitui tosi nopeasti."

"Koen, että meidän tulevaisuus on tosi positiivinen, koska meidän tuotteille on kysyntää. Niissä on just se juttu, mitä ihmiset haluaa. Olen tehnyt tätä työtä pitkään ja olisi mahtavaa, jos saisimme tätä kasvatettua vielä isommaksi."

Ja vielä neuvo yrittäjyyttä harkitseville:

"Neuvoni yrittäjille on, että just do it. Ihan täyttä häkää päälle vaan."

Tässä Loobs x Micasin video:

[embed]https://youtu.be/NFympOyS5X0[/embed]

Tuotteita voi ostaa MadeBy -sivustolta. Marika Salomaa-Kivelään ja Birgit Saviaukiin voi tutustua lisää heidän verkkosivuillaan ja Facebookissaan.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil