Kokemuksia Qred Yrityslainasta

27/9/2018
3
minuuttia
Kokemuksia Qred Yrityslainasta

Qredin tiimi

Asiakkaidemme kertomaa

Asiakastarinoita ja kokemuksia yrityslainoistamme

MunKaa Design
Minna Rusasen käsintehdyt keramiikat ovat kauniita ja aikaa kestäviä. Me autoimme suuren tilauksen materiaalikustannuksissa. Lue koko tarina.

Loobs-x-Micas
Marika Salomaan yritys sai kutsun New Yorkin muotimessuille. Aikaisempaa suurempaan volyymiin tuli yritysrahoitus tarpeen. Lue koko tarina!

Gatemania
Jani osti v. 2007 isomman moottoripyörän ja aloitti virittelyn huvikseen, muutaman vuoden kuluttua hän hankki siihen tarkoitetut laitteet. Toiminnasta kehittyi sivutoiminen työ, joka sitten muuttui kysynnän kasvun mukana kokopäiväiseksi.

Copones
Jani Koponen perusti oman yrityksen/avoimen puuverstaan, eli paikan, jossa näkee palkitsevasti omien kätten jäljen välittömästi.
Samalla hän myös tarjoaa aloitteleville käsityöläisille helpon alun mahdolliseen liiketoimintaan, sillä verstaalle voi kuka tahansa tulla tekemään omia töitään joko tuntikorvauksella tai sovitulla kuukausivuokralla.

Arkkitehti Tuomas Siitonen
Arkkitehti Tuomas Siitosen mielestä talon suunnittelu on kuin psykologinen trilleri. Lue koko tarina.

Gay Travel Finland
Omien kokemustensa innoittamana Hannu perusti Gay Travel Finland -palvelun. Hän brändäsi yritysten käyttöön We Speak Gay -sloganin. Merkin ansiosta turistit tietävät, missä heitä kohdellaan tasa-arvoisesti ja yksilöinä.

Maahantuontiyritys Kiddex Oy
Lapsensa vakavan allergian vuoksi Jonna Holmberg tutki tarkkaan, mitä kemikaaleja kodista löytyi. Tieto auttoi vastuullisen lastentarvikkeiden maahantuontiyrityksen kehittämisessä. Lue asiakkaamme Kiddexin tarina!

Armin Deli
"Jos joka aamu töihin tullessa keksin uusia ideoita, niin olen mielestäni aika hyvin valinnut oman urani. Kahvila-alalla on valtavasti kehitettävää." Armin Delistä kuulemme vielä.

Panimo Kiiski
Intohimoiset oluen ystävät valmistivat olutta reilut viisi vuotta kotioloissa. Lopulta he tajusivat, että oma olut on täysin kilpailukykyinen, ellei jopa parempi kuin markkinoilla olevat pienpanimoiden oluet. Lue, mitä sitten tapahtui.

Bloggari Olli Posti
Asiakkaamme Olli Posti söi söi itsensä elävien pariin ja loi itselleen ammatin! Lääkäri kertoi Olli Postille, että kova stressi voi pahentaa hänen MS-tautinsa etenemistä. Hän sai kehotuksen pitää hauskaa ja ottaa rennommin. Lue koko tarina, miten Ollista tuli superfood-bloggari ja terveysvaikuttaja.

Minna Kortti Oy
Minna-Kortti on kuvataiteilija Minna L. Immosen tekemien kuvien ympärille perustettu yritys. Tukkuliikkeille suunnattuun valikoimaan kuuluvat niin kortit, kalenterit kuin muutkin paperituotteet.

Tässä voisi olla ratkaisu, jos etsit uusia tuotteita lahjatavaraliikkeeseesi!

Autokorjaamo Muurajan Auto
Asiakkaamme Muurajan Auto toimii Outokummussa, Pohjois-Karjalassa. Kolarikorjausten ja automaalausten expertti kertoo työstään ja siitä, miten eri ajoa avustavat järjestelmät korjaamoalaa muuttaneet.

Muurajan Auton omistaja ja yrittäjä Tommi Kaasinen otti meihin yhteyttä rahoitustarpeeseensa. Joustava yrityslainamme hoitui mukavaan ja luotettavaan autokorjaamoon nopeasti. Jos ajelette Outokummun lähettyvillä niin käykää tapaamassa ja miksette voisi antaa ammattilaisen tarkistaa saman tien ajokkinnekin.

Kuntosaliketju Amazing Family Gym
William Rönn avasi ensimmäisen kuntosalin "Best choice for seniors, families and friends" -periaatteella vuonna 2014 Mustasaareen. Nyt niitä on Pohjanmaalla jo 4, mutta seuraavan kolmen vuoden sisällä kuntosaleja pitäisi olla jo sata!

Sinun Kauneus-ja Komeuspalvelusi
Seuraavassa videossamme esittäytyy Sinun kauneus-ja komeuspalvelut K&K Espoossa. Kosmetologiyrittäjä Tanja Kaikkonen avasi hoitolansa kameroillemme.

Sallan lihakauppa
Alunperin egyptiläinen Mohamed asuu vaimonsa kanssa Kouvolassa ja pitää siellä lihakauppaa ja grilliä. Toiveena on tulevaisuudessa perustaa oma tuotantolaitos Kouvolan seudulle, mihin toivotamme valtavasti onnea ja menestystä!

... ja kokemuksia yrityslainoistamme somessa

Yrityslainat ovat tuotteita siinä missä muutkin ja niitä voi hyvin arvioida ja verrata keskenään.

Paras ja ehkä luotettavin keino on katsoa, mitä muut ovat sanoneet. Pyydämme asiakkaitamme jättämään mielipiteensä palveluistamme Googlessa (täällä: https://goo.gl/UwMHMo, Facebookissa: https://facebook.com/qredyrityslaina/ tai nyt myös Trustpilotissa.

Aloitimme kerätä asiakkailtamme palautetta toukokuussa 2018. Olemme todella ylpeitä voidessamme todeta, että useimmiten arviot tuovat meille 5/5 tähteä, joskus 4/5 ja muutaman kerran 3/5. Tässä näet muutaman näistä palautteista:

Kokemuksia Qred Yrityslainasta
Kokemuksia Qred Yrityslainasta | 5 stars

"Lainan haku oli erittäin helppoa ja päätöksen sai nopeasti. Rahat myöskin tilitettiin samana päivänä. Loistavaa palvelua! - Pirjo L."

Kokemuksia Qred Yrityslainasta


Kokemuksia Qred Yrityslainasta | 5 stars


"Helppoa ja suoraviivaista palvelua!. - Mika I."

Kokemuksia Qred Yrityslainasta
Kokemuksia Qred Yrityslainasta | 5 stars


"Hei, Kyseinen tarjous pk-yrittäjille erittäin varteen- otettava apu. Vientipalveluksia toimitettaessa Raaka-aine tarve on erittäin suuressa arvossa. Tämän kokemuksen jälkeen suosittelen ystäville ja pk - yrittäjille lämpimästi. - Carl N."

Kokemuksia Qred Yrityslainasta


Kokemuksia Qred Yrityslainasta | 5 stars


"Helppoa. Nopeaa. Ystävällistä palvelua. - Satu P."

Kokemuksia Qred Yrityslainasta
Kokemuksia Qred Yrityslainasta | 5 stars


"Nopea ja luotettava! - Mailis F."

Kokemuksia Qred Yrityslainasta


Kokemuksia Qred Yrityslainasta | 5 stars


"Helppo nopea ja rahalla aina hintansa toimii. - Veikko L."

Kokemuksia Qred Yrityslainasta
Kokemuksia Qred Yrityslainasta | 5 stars


"Yrityksen alussa mahdollisuus selvitä! - Mervi J."

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil