Asiakkaamme: Muurajan Auto Oy

6/8/2018
2
minuuttia
Asiakkaamme: Muurajan Auto Oy

Qredin tiimi

Muurajan Auto Oy

Kivuton ja nopea lainan hakuprosessi

Tommi Kaasinen toimii kolarikorjaamo- ja automaalaamo Muurajan Auton yrittäjänä. Korjaamoalalla elettävästä murroskaudesta huolimatta Muurajan Auton toiminta on kuitenkin kasvanut koko ajan hiljalleen. Huhtikuussa 2017 Kaasinen otti Qred Yrityslainan käyttöpääomatarkoitukseen. Lainan hakuprosessi oli hyvin kivuton ja palvelu joustavaa.

Muurajan Auto toimii Outokummussa, Pohjois-Karjalassa. Kolarikorjausten ja automaalausten lisäksi yrityksen toimintaan kuuluvat pienemmissä määrin myös erilaiset huoltotyöt. Yritys työllistää Kaasisen itsensä lisäksi tällä hetkellä yhden vakituisen työntekijän.

– Toimin toiminimiyrittäjänä vuodesta 1996 vuoteen 2008. Sen jälkeen hyppäsin opettajan tehtäviin silloiseen Joensuun ammattioppilaitokseen, nykyiseen Riveriaan. Toimin siellä tuntiopettajana edelleenkin. Olen korikorjauksen ja automaalauksen opettaja, Kaasinen taustoittaa.

– Marraskuussa 2015 perustin Muurajan Auton. Sen jälkeen on pikkuhiljaa yritetty lähteä kasvamaan pienesti tulorahoituksella, Kaasinen kertoo.

”Haastava murros muuttaa alaa”

Korjaamoala elää Kaasinen mukaan tällä hetkellä haastavassa murroksessa. Ajoneuvot kehittyvät valtavasti ja erilaiset ajoa avustavat järjestelmät tuovat autoihin turvallisuutta
sekä estävät kolareiden syntyä. Tämä näkyy luonnollisesti myös kolareiden määrässä.

– Ennusteiden mukaan kolarikorjausten määrä tulee vähenemään tästä päivästä vuoteen 2034 mennessä aika radikaalisti, ehkä noin 70%, Kaasinen sanoo.

– Isot kolarit tulevatkin todennäköisesti vähenemään. Valtaosa kolarikorjauksista on kuitenkin edelleen tällaista pientä parkkipaikkakolhua, mille mitkään avustavat järjestelmät
eivät ainakaan vielä mitään voi. En siis usko, että korjausten kokonaismäärä tulee kauheasti vähenemään, Kaasinen pohtii.

”Voi sanoa, että olen saanut heiltä todella hienoa palvelua”

Vuoden 2017 huhtikuussa Kaasinen otti Qred Yrityslainan käyttöpääomatarkoituksiin. Lainan hakuprosessi oli hänen mukaansa kivuton. Hakemisen helppous olikin yksi keskeinen syy, miksi Kaasinen päätti valita juuri Qred Yrityslainan.

– Täytin netissä heidän sivuillaan olevan hakemuksen ja ei mennyt varmaan kuin 15 minuuttia tai korkeintaan puoli tuntia, kun minulle soitettiin. He halusivat esittää muutamia tarkentavia kysymyksiä, joita käytiin sitten puhelimitse läpi. Päätös lainan myöntämisestä tuli siinä puhelinsoiton yhteydessä, Kaasinen muistelee.

– Kaksi Qredin tärkeintä ominaisuutta ovat joustavuus ja tavoitettavuus. Voi sanoa, että olen saanut heiltä todella hienoa palvelua, Kaasinen summaa.

Tällainen on Qredin yrityslaina

  • Yrityslainaa 1 000 - 200 000 €
  • Kiinteät kuukausikulut
  • Ei korkoa, liittymis- tai avausmaksua, ei piilokuluja
  • Maksat kuukausikulut vain kuluneilta kuukausilta
  • Voit maksaa lainasi takaisin milloin vain
  • Aina ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu

Pyydä meiltä ei-sitova tarjous

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil