Asiakastarinamme: Amazing Family Gym

6/7/2018
2
minuuttia
Asiakastarinamme: Amazing Family Gym

Qredin tiimi

Amazing Family Gym

[embed]https://youtu.be/9sGZPnvoDyg[/embed]

William Rönn, Amazing Family Gym: ”Qred Företagslån var det rätta alternativet för mig”

Företagare och grundare till Amazing Family Gym, William Rönn, tycker att Qred Företagslån är ett enkelt val för en företagare då låneprocessen är både enkel och smidig.

William Rönn på Amazing Family Gym i Smedsby, Korsholm, driver idag fyra gym i Österbotten. Han har öppnat de fyra gymmen under 2017 och har planer på att starta upp hundra till under de kommande tre åren. När han startade upp sitt första företag kom han även i kontakt med Qred Företagslån.

- De marknadsförde sig själva på Facebook och även om jag hade budgeterat och kalkylerat noggrant så uppstod det ett lånebehov ganska omgående, säger Rönn.

”Alla är välkomna på Amazing Family Gym”

William Rönns karriär som företagare började redan på hans 6-års kalas dit han bjöd alla barn och dagisfröknar. Grundidén med hans gym är ungefär densamma, han hälsar alla välkomna och gymmen ska fungera för såväl unga och gamla motionärer. Han vill även skapa trygghet för alla så att tröskeln till att börja träna blir så låg som möjligt.

- Det som jag uppskattade mest hos Qred var att det var så enkelt. Jag fyllde in en ansökan, de ringde upp mig och dessutom fick jag betjäning på svenska. Sedan var allting snabbt på plats och det är ju viktigast för en företagare. Jag vill ju gärna hinna spela i ett band, ta hand om mina katter, träna och resa också, berättar Rönn.

Tällainen on Qred Yrityslaina

  • Yrityslainaa 1 000€ - 50 000€
  • Kiinteät kk-kulut
  • Ei korkoa, liittymis- tai avausmaksua, ei piilokuluja
  • Maksat vain kk-kulut kuluneilta kuukausilta
  • Voit maksaa lainasi takaisin milloin vain
  • Aina ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu

Pyydä meiltä ei-sitova tarjous

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil