Arjen sankarit -kampanjamme

8/2/2019
3
minuuttia
Arjen sankarit -kampanjamme

Qredin tiimi

Olet pienyrittäjänä ehkä jo huomannut itsellesi suunnatun kampanjamme? Kyseessä on videokampanja, jonka aikana kerromme asiakkastaimme ja heidän liiketoiminnoistaan. Tällä hetkellä valmiina on viisi videota ja lisää tulee.

Mikä kampanja?

Olemme kutsuneet kampanjamme "Arjen sankareiksi". Tämä johtuu siitä, että olemme päässeet liiketoimintamme luonteesta johtuen seuraamaan hyvin läheltä teidän yrittäjien arkea ja keskustelemaan kanssanne päivittäin emmekä ole voineet tulla huomanneeksi, miten uskomatonta taistelutahtoa yrittäjyys yhdeltä jos toiselta vaatii. Emme myöskään voi olla kunnioittamatta sitä itsepintaisuutta, jolla asioita vaikeina aikoina ajetaan ja sitä ylpeyttä, jota jokainen omasta liikeideastaan kantaa.

Halusimme tässä kampanjassamme antaa yrittäjille puheenvuoron ja mahdollisuuden kertoa työstään ja haasteistaan. Miksi he ovat valinneet elämäntyökseen yrittäjyyden, millaista se on ja mitä he tulevaisuudelta odottavat. Kaikkia näitä videoillamme esiintyviä yrittäjiä yhdistää tietenkin se, että he ovat jossain vaiheessa hakeneet meiltä lyhytaikaista lainaa johonkin väliaikaiseen rahantarpeeseensa. Tällöin kampanjamme tarkoitus on kertoa samalla myös meidän arvoistamme.

Tässä kampanjamme yksi videoista:

[embed]https://youtu.be/m7k4Vrw6s94[/embed]

Youtube-kanavallamme voit katsoa lisää tähän kampanjaamme kuuluvia videoita: täällä.

Ketä arjen sankarit ovat?

Meidän arjen sankarit ovat tavallisia yrittäjiä tavallisissa ammateissaan, jotka elämänvalinnallaan pitävät tämän maan arvokkaat rattaat pyörimässä. He työllistävät yrityksissään muita ihmisiä ja näin auttavat kokonaisia perheitä eteenpäin. He maksavat kaikesta mahdollisesta veroa ja pitävät alihankkijaketjua voimissaan.

Iso osa asiakkaistamme tekee töitä rakennusalalla ja siihen läheisesti liittyviltä aloilla, mm. juuri alihankintayrityksinä. Paljon on myös kuljetusalan edustajia, samoin kuin taksiyrittäjiäkin. Ravintoloitsijat, kahviloiden ja baarien omistajat ovat tuttua porukkaa aivan kuin parturit ja kampaajatkin. Yhä enemmän asiakkaiksemme liittyy myös pieniä asiantuntijayrityksiä, mutta myös kivijalkaliikkeitä, mottoriajoneuvojen korjaajia ja niiden myyjiä.

Kuten voi huomata, edustamme asiakkaittemme kautta hyvin perinteisiä aloja. Otamme tietenkin kaikki uudempienkin alojen edustajat mielenkiinnolla vastaan slusheineen ja yrittäjäpäivineen, mutta tällä hetkellä edustamme suurimmaksi osaksi hyvin traditionaalisia suomalaisia ammatteja.

Mihin arjen sankarimme ovat tarvinneet lainaa?

Myönnämme lainaa korkeintaan vuodeksi, joten asiakkaamme ovat yrityksiä, jotka tarvitsevat yrityslainaa nopeasti ja tarkasti määriteltyyn kohteeseen. Jos rahantarve on suurempi kuin 50 000€ ja takaisinmaksua toivotaan jaettavan vuosiksi eteenpäin, kannattaa kääntyä tavallisten pankkien puoleen, joista laina järjestyy tässä tapauksessa edullisemmin. Me tulemme kuvaan silloin, kun lainaa tarvitaan heti ja se halutaan maksaa nopeasti pois.

Arjen sankarit -kampanjassa esiintyvät yrittäjät ovat tarvinneet rahaa hyvin tavanomaisiin tarpeisiin. Muutama halusi maksaa kerääntyneet laskunsa kerralla pois, yksi tarvitsi yritykselleen uuden auton, toinen hoitaa tavarantoimittajiensa velkansa pois ja vielä kolmannen piti siirtää painava tuotantokoneensa toiseen paikkaan. Omaa yritystä pyörittäville tämäntyyliset tilanteet ovat tuttuja ja tavallisia, mutta ne eivät katoa ja niihin pitää löytää ratkaisu. Olemme todella ylpeitä, että jo tuhannet pienyrittäjät ovat valinneet meidät hoitaakseen asiansa kuntoon.

Miten olemme onnistuneet?

Pyydämme asiakkaitamme ystävällisesti jättämään meistä arvion Trustpilotin, Facebookin tai Googlen tileillemme. Kaikki eivät tietenkään näe sitä vaivaa, mutta meille on kuitenkin kertynyt tähän päivään mennessä 186 palautetta siitä lähtien kun aloitimme niitä keräämään 1,5 vuotta sitten. Tilistä riippuen tuloksemme on 4,7/5 - 9,5/10 - 4,6/5. Tileiltämme pääsee lukemaan "Hienoa ja nopeaa toimintaa. Ainakin on joku taho joka uskoo yrittäjiin.. Kiitos" -tyylisiä palautteita, joista olemme äärimmäisen ylpeitä.

Toivottavasti kampanjamme miellyttää. Uusia videoita on tulossa ja niitä on tarkoitus näyttää pitkin kevättä. Olisitko sinä halukas osallistumaan?

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil